ИНФОРМАЦИИ ЗА КАМЕРАТА

Град: Кичево, Македонија
Поглед од: Н.У.Ц.К. „Кочо Рацин“ - Кичево
Географска должина: 020° 57’ 56” E // 18.96556
Географска ширина: 41° 31’ 04” N // 41.51778
Поставена на: 24.11.2019